Bijzondere veiling BVA Auctions: Support Collin Veijer

 In Nieuws

Het bekende veilingbedrijf BVA Auctions organiseert binnenkort voor het tweede seizoen op rij een speciale veiling, een veiling waar de opbrengst geheel ten goede komt aan het jonge Staphorster wegrace talent Collin Veijer.

Collin Veijer is pas dertien jaar, maar de jonge coureur uit Staphorst heeft ondanks zijn jeugdige leeftijd al een aardig staat van dienst op weten te bouwen. Nadat Collin op 8-jarige leeftijd al Nederlands Kampioen Minibike was is besloten om hem het best mogelijke leerproces te laten doormaken, denk aan een groot aantal verschillende circuits leren rijden, grotere tegenstand en omgang met andere culturen. Vandaar dat Collin nu al enkele jaren (!) actief is in het hoog aangeschreven CIV-kampioenschap in Italië. Zo was hij in 2017 in Italië actief in de MiniGP klasse, de klasse waarin Collin eind vorig jaar een enorme prestatie leverde en de Europese titel in de wacht wist te slepen. Collin werd door de KNMV dan ook onderscheiden met de Ben Majoor Trofee als ‘bijzonder Nederlands talent onder de 21 jaar’.

In 2018 kwam Veijer uit in de CIV preMoto3 klasse voor het junior team van het hoog aangeschreven Speed Up Moto2 WK team waarin hij menigeen wist te verrassen en als ‘buitenstaander’ tussen de vele jonge Italiaanse wegracetalenten meerdere races wist te winnen.

Voor komend seizoen wordt er momenteel hard gewerkt aan een start in de Moto3 klasse van het Italiaans kampioenschap met het Speed Up junior team.

Om het bijbehorende financiële plaatje op orde te krijgen organiseert Veijer samen met het bekende online veilingbedrijf BVA Auctions binnenkort weer een speciale online veiling. De opbrengst komt geheel ten goede aan de raceactiviteiten van de jonge Staphorster.

Voor deze veiling is Veijer op zoek naar leuke en verkoopbare artikelen – liefst nieuw of in nieuwstaat – , artikelen die u als bedrijfseigenaar ter beschikking wilt stellen of die u als particulier misschien wel op zolder heeft liggen, heel misschien zelf wel niets meer mee doet en op deze speciale veiling nog een leuk bedrag op kan brengen. Denk aan tuinmeubelen, huishoudapparatuur, gereedschap in nieuwstaat, etc. Het mogen ook motorsport gerelateerde artikelen zijn met een bepaalde waarde.

De veiling zal van start gaan zodra er voldoende kavelnummers zijn aangebracht, maar vanaf heden is het al mogelijk om leuke items aan te bieden.

Doet u ook mee?
Heeft u een leuk item voor deze veiling, stuur dan een mail met een leuke foto van het artikel naar vrnracing@gmail.com. Vervolgens zal het artikel door BVA Auctions toegevoegd worden aan de veiling.

Ook voor meer info of andere sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen via bovenstaand mailadres.

Recent Posts
Showing 2 comments
 • Jeffry
  Beantwoorden

  I’m really impressed with your writing skills and also with the
  layout on your weblog. Is this a paid theme or did you customize it yourself?
  Either way keep up the excellent quality writing, it is rare to
  see a nice blog like this one these days.

Leave a Comment