Misano Ronde 1 | Vrije training | Kwalificatie 1

 In Nieuws
Vrije training:
Vanmorgen rond de klok van 11 uur sprong het licht op groen voor de vrije training van het CIV MOTO3. De Furori ambassadeur kende een goede start en wist vanaf het begin tot het eind van deze training in de voorste gelederen mee te draaien, en wist deze sessie af te sluiten op een keurige 5e plaats.
Kwalificatie 1:
Om 16:00 ging de eerste kwalificatie van start, ook hier wist Collin zich keurig binnen de top 5 hand te haven. Met nog zo’n 15 minuten te gaan reed Collin na een kortstondig bezoek aan de pits de baan weer op. In z’n 2e snelle ronde leek het erop dat Collin zijn tijd flink kon aanscherpen, echter bij het uitkomen van bocht 13 raakte hij de voorkant van de KTM op hoge snelheid kwijt. Rijder en materiaal kwamen hier goed vanaf, helaas betekende dit einde sessie en moest Collin lijdzaam toezien hoe hij terugzakte naar P8. Zaterdagochtend 30 maart is de tweede kwalificatie om 10:00u. Race 1 zal plaatsvinden op de zaterdagmiddag om 13:30u. Er worden dan 16 ronden verreden.Om deze races via live timing te volgen kan er via de volgende links de CIV app gedownload worden:
Als het goed is zal er via onderstaande link morgen vanaf 13:30 een livestream te zien zijn:
https://elevensports.it/motoclubtv/mtcategory?ct=13&cat=33
En:
Recent Posts

Leave a Comment