Geslaagde 1e Sponsor Netwerkavond!

 In Nieuws

Afgelopen woensdag (17 april) vond de allereerste Sponsor Netwerkavond plaats. Een netwerkavond voor de sponsoren van Collin op locatie van één van de sponsoren. Goede opkomst, gezelligheid en vele positieve reacties maakten deze avond tot een waar succes!

Deze eerste Sponsor Netwerkavond vond plaats bij Furori van Cees Lubbers in Zwolle. Aanwezige sponsoren hadden de mogelijkheid om te netwerken onder het genot van heerlijk eten en drinken verzorgd door De Patrijs Catering & Events. Daarnaast was er een presentatie aanwezig waarop alle sponsoren getoond werden, alsmede een video van de host van deze avond; Furori.

De algehele conclusie is dat het een zeer geslaagde Sponsor Netwerkavond was en door middel van deze berichtgeving willen wij u mededelen dat er ook zeker een vervolg aan gegeven wordt. De volgende Sponsor Netwerkavond is al ingepland, te weten op 12 juni 2019 bij Klein Kromhof Houtvezels te Daarlerveen.

Nog geen sponsor en enthousiast geworden van alle voordelen die het partnerschap met Collin met zich meebrengt?

Neem dan contact op met Jurjen Veijer via 06-55803578 of info@collinveijer.com om de vele mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Samen naar de top!

Recent Posts
Showing 2 comments

Leave a Comment