Mugello Ronde 2 | Kwalificatie 2 | Race 1

 In Nieuws

Kwalificatie 2
De voorspelde regen van vrijdag op zaterdag nacht bleef uit zodat de kwalificatie op een droge baan en onder zonnige omstandigheden kon worden verreden.
Voor Collin was het zaak met de aangepaste setup zijn tijd van vrijdag aan te scherpen.

Deze training kwam de Speedup coureur te vaak in langzamer verkeer terecht, waardoor veel kostbare tijd verloren ging.

In de laatste fase lijkt Collin nog onderweg naar een verbetering van zijn tijd, maar in de laatste bocht word hij iets ophouden en word ook deze poging teniet gedaan. Collin weet helaas zijn tijd niet te verbeteren en zakt van een achtste naar een tiende plaats.

Race 1
De start van Collin was matig te noemen, het moment van de start was goed maar de tractie was niet super “na de race bleek ook dat er schade aan de koppeling is ontstaan” waardoor Collin terug zakt naar een twaalfde plaats.

Gedurende de race weet hij zich op te werken naar een zevende plaats en neemt de leiding over in een groep rijders achter de kopgroep. Hierna probeert Collin zich los te rijden van zijn achtervolgers maar slaagde hierin niet, en word in de laatste ronde nog één plaats terug verwezen om als achtste te worden afgevlagd.

Voor morgen (race2) word er veel regen voorspeld, hopelijk dat ook deze keer de meteo er weer naast zitten.

Recent Posts
Showing 94 comments
pingbacks / trackbacks
  • 3surfing

Leave a Comment