Mugello Ronde 2 | Warming up | Race 2

 In Nieuws
Zondag 28 April 2019

Warm-up:
Voor Collin was de warm-up belangrijk om een goed ritme te vinden. Na de 15 minuten durende warm-up gaf de SpeedUp rijder aan dat het gevoel goed is en dat hij met vertrouwen de race tegemoet ziet. De warm-up kon onder droge omstandigheden verreden worden.

Race 2:
Voor de start van de Moto3 race begon het te regenen, hierdoor besluit de organisatie 2 warm-up laps te laten rijden.

De start van Collin was goed en bij de eerste bocht besluit de SpeedUp coureur buitenom te gaan en pakt meteen vier plaatsen. Bij het aanremmen van bocht vier wijkt Collin iets uit voor een andere rijder en komt op de witte lijn met een crash als gevolg.

Een hevig balende Collin komt dan ook terug bij de pitbox, heel goed wetende dat dit een uitgelezen kans was op een mooi resultaat. Helaas horen ook deze dingen bij het racen.

Recent Posts
Showing 736 comments