Steun Collin Veijer en win 2 VIP-paddockkaarten (vrijdag) Motul TT Assen

 In Nieuws

Collin Veijer is dit seizoen actief in het Italiaans Moto3 kampioenschap waar hij uitkomt voor het bekende Speed Up Factory Team. Ondanks dat de 14-jarige Staphorster tijdens de 2019 editie van de Motul TT Assen zelf actief is in Imola, heeft hij wel een leuke actie voor huidige en toekomstige leden van zijn Supportersclub.

Collin Veijer maakt al enkele jaren indruk in het Italiaanse CIV-wegrace kampioenschap. Na de mini-GP 50cc klasse – waar hij in 2017 ook Europees kampioen werd – wist hij vorig jaar in de Pre-Moto3 klasse maar liefst 4 races te winnen en als tweede te eindigen in de eindstand. Dit jaar rijdt de Staphorster voor het eerst in de Moto3 klasse, waar hij op dit moment op een indrukwekkende zesde plaats staat in de tussenstand. Let wel, dit is dus tussen alle Italiaanse talenten van de junior teams van SKY VR46, Gresini Racing en Leopard Moto. Zelf rijdt Collin voor het junior team van het Speed Up Factory Racing Moto2 team, het team dat dit seizoen al drie keer op het podium wist te eindigen met de Spaanse coureur Jorge Navarro.

Speciaal voor de Motul TT Assen heeft het Speed Up Factory Racing Team twee VIP-paddockkaarten (vrijdag) beschikbaar gesteld voor bestaande of nieuwe leden van de Supportersclub van Collin Veijer, dus toegang tot het paddock en als gast van het team kun je gedurende deze trainingsdag zelfs mee eten in de Speed Up Factory Racing Team hospitality.

De 2 VIP-paddockkaarten worden op woensdagavond 26 juni verloot onder de leden van de Supportersclub van Collin Veijer. Ben je nog geen lid? Geen probleem, je kunt voor € 100,00 of € 250,00 lid worden en meedoen tot woensdag 26 juni 12:00 uur. Het bedrag moet voor dit tijdstip zijn overgemaakt, later op die dag wordt dan de winnaar bekendgemaakt.

Maak kans op de 2 VIP-paddockkaarten en steun Collin op zijn weg naar de Grand Prix. Via onderstaande links kun je lid worden van de Supportersclub van €100,- of €250,-

Stuur direct na de overboeking even een simpele e-mail met je naam en telefoonnummer naar info@collinveijer.com zodat je 26 juni op de hoogte kan worden gebracht als je hebt gewonnen. Ook ontvang je dan automatisch Collin Veijer’s nieuwsbrief.

collin-veijer
Bericht via:
Racesport
Recent Posts
Showing 87 comments
pingbacks / trackbacks
  • 2continence

Leave a Comment