Vallelunga Race 2!

 In Nieuws

Collin als negende over de streep in race twee.
Voor de start van de race zijn het team en Collin met de afstelling bezig geweest, in de hoop het afdraaien van de motor in de korte bochten iets makkelijker te maken. De start was prima en het zag er na een paar ronden dan ook uit dat de Furori ambassadeur snel naar voren zou gaan komen. Eenmaal los gereden en aangekomen aan de groep welke vocht voor de derde plaats, werd het duidelijk dat Collin een probleem had bij het uitkomen van de korte bochten. Vechtend voor wat hij waard was probeerde hij aan te blijven maar meer zat er niet in.
Collin:
“We wisten dat het een gokje was wat betreft de afstelling. Het insturen was nu ook beter. Echter kreeg ik nu in deze bochten een probleem bij het uitacceleren waardoor ik hier telkens de aansluiting weer iets verloor. Na de finish kreeg ik te horen dat ik vier seconden penalty aan mijn broek had vanwege overschrijden van de tracklimits. Ik ben het hier zeker niet mee eens. Ik heb in de laatste bocht één keer een tracklimit gehad waar een waarschuwing voor staat. Waar ze die andere twee bedacht hebben blijft voor mij een raadsel”

Recent Posts
Showing 2 comments

Leave a Comment