Collin Veijer zondag in Catalunya niet van start vanwege een voetblessure

 In Nieuws

Zaterdag eindigde met slecht nieuws voor Collin Veijer, want de Nederlander liep bij een crash in Q2 scheurtjes op in drie middenvoetsbeentjes van zijn linkervoet. In Misano volgende week ondergaat de Liqui Moly Husqvarna Intact GP-rijder donderdag een medische controle en als hij groen licht krijgt, zal hij proberen de gemiste race goed te maken.

Collin Veijer: “Mijn conditie verbetert. Ik voel me nu redelijk goed en ik heb geen pijn, alleen als ik beweeg heb ik het gevoel dat er iets mis is. Over het algemeen denk ik dat het beter gaat, maar ik ben erg boos op mezelf omdat ik de race heb gemist door een fout die ik maakte in Q2. Ik ben gefrustreerd dat ik de race vanuit de box heb moeten bekijken. Ik probeer klaar te zijn voor Misano, anders kom ik terug voor India maar ik zal zeker proberen fit te zijn voor Misano. Ik vlieg morgen terug en probeer zo snel mogelijk te genezen en te herstellen.”

Recommended Posts
collin-veijercollin-veijer